Meer informatie over Kalai Manram

Kalai Manram

Stichting Kalai Manram ondersteunt de Kattaikkuttu Sangam in haar missie om educatie van hoge kwaliteit, professionele theater training en omvattende zorg te bieden in haar kostschool - de Kattaikkuttu Gurukulam - aan kinderen uit verarmde plattelandsgezinnen. De Gurukulam, gevestigd nabij Kanchipuram in Tamil Nadu, India, vangt de aanzienlijke leerachterstand en de gevolgen van ondervoeding van de jonge kinderen op en leidt hen op in cognitieve en artistieke vaardigheden. Het unieke curriculum stelt de leerlingen in staat voor een loopbaan in het Kattaikkuttu theater te kiezen of een beroepsopleiding te volgen en op deze wijze blijvend uit vicieuze armoede te ontsnappen. 

 

Organisatie Kalai Manram

Kalai Manram is de Nederlandse steunstichting van de grassroots organisatie Kattaikkuttu Sangam & Gurukulam in Zuid- India.
Kalai Manram wordt geheel gerund door vrijwilligers die hun werk belangeloos doen.

Bestedingen Kalai Manram

De Kattaikkuttu theaterschool ontvangt, ondanks haar erkenning als onderwijsinstelling, geen geld voor onderwijs van de Indiase overheid en is voor haar inkomsten geheel afhankelijk van bijdragen uit fondsen en giften van particulieren. Kalai Manram draagt vanuit Nederland bij aan structurele en incidentele uitgaven.

Kalai Manram logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Kalai Manram opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 105,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op Kalai Manram | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Kalai Manram opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 41189663
RSIN Nummer: 0091.88.046
GeefGratis Nummer: 3361